Logo

Administració Oberta

Hora:  
 

Certificat base de dades ciutat


Finalitat

AV═S IMPORTANT

 Si disposeu de certificat electr˛nic o de la possibilitat d'obtenir-lo  alta al servei IDCAT MĎBIL, si us plau, feu-lo servir per accedir al trÓmit. D'aquesta forma obtindreu un justificant del registre de la presentaciˇ de la vostra solĚlicitud.

En aquest moment no Ús possible enviar la notificaciˇ en suport paper, a la vista del Reial decret 487/2020, de 10 d'abril, pel qual es prorroga l'estat d'alarma declarat pel Reial decret 463/2020, de 14 de marš, per a la gestiˇ de la situaciˇ de crisi sanitÓria ocasionada pel COVID-19. Per aquest motiu, haurÓ de seleccionar la notificaciˇ electr˛nica , exclusivament.

IMPORTANT

Pel que fa referŔncia a la documentaciˇ obligat˛ria que cal aportar per poder tramitar la vostra peticiˇ, us informem que un cop hagueu presentat la solĚlicitud, l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana (OAC) us generarÓ la carta de pagament corresponent al document justificatiu de la taxa, segons Ordenanša fiscal n˙m. 18, de la taxa per expediciˇ de documents administratius. Article 6, epÝgraf 2. Rebreu aquesta carta de pagament mitjanšant requeriment (notificaciˇ electr˛nica) que us permetrÓ descarregar-la. Posteriorment al pagament, heu de presentar el justificant econ˛mic acreditatiu, a la Seu Electr˛nica de l?Ajuntament de RubÝ, mitjanšant el trÓmit instÓncia genŔrica.


per tramitar online, pots consultar la guia d'errors al tramitar la instÓncia de forma electr˛nica.

 Us recordem la necessitat de fer un ˙s responsable d'aquest canal per tal d'assegurar una prestaciˇ eficient i adequada del servei.  

Efecte del silenci administratiu

No procedeix

Nivell d’identificaciˇ del solĚlicitant

Alt: Certificat digital reconegut i signatura electr˛nica
Alt:Amb sistema VÓlid

Documentaciˇ que cal aportar

Documentaciˇ obligat˛ria
- SolĚlicitud degudament formalitzada
- Document acreditatiu de l'interessat (DNI,NIE,Passaport)
Documentaciˇ opcional
- Poders de representaciˇ (representaciˇ legal)
- Document d'autoritzaciˇ (representant de tercers)
- Document acreditatiu del domicili (escriptura, contracte, rebut...)
- PlÓnol d'emplašament